Verkiezingen

Zondag 13 maart. De vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen 2022. Vanaf maandag 14 maart kunnen we stemmen. Om precies te zijn op maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 maart. Voor de stembureaus, zie de gemeentesite www.wijdemeren.nl.

De campagne zit er op. Twee debatten waren er nog deze week. Donderdagavond in het Gemeentehuis, het grote slotdebat, en zaterdagavond nog een klein afsluitend debat in het inmiddels vertrouwde De Drie Dorpen in Ankeveen.

Zaterdag hebben we weer campagne gevoerd. Dit keer op de Meenthof in Kortenhoef. En we waren niet de enige daar…

Aanstaande woensdagavond zitten we, de kandidaten en ons bestuur en andere belangstellenden vanaf 22.00 in het Gemeentehuis. Samen met alle andere deelnemende partijen met hun “aanhang”. Wachten op de uitslag!

Spannend spannend spannend!!!

We hopen dat u inmiddels bekend met onze plannen en ons gaat steunen met uw stem. Elke stem telt, met elke stem zijn we blij.

Mocht u nog vragen hebben, mail ons! Dat geldt voor vragen over ons programma en over de verkiezingen maar het geldt zeker ook voor de periode erna! We zijn er niet alleen nu, maar zeker ook na de verkiezingen.

We hopen dat u op de gezamenlijke lijst PvdA/GroenLinks Wijdemeren stemt! Maar hoe dan ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *