Valentijnsdagtaarten 2019

Het is weer Valentijnsdag 14 februari! Dé dag om de mensen die een bijzondere bijdrage hebben geleverd voor Wijdemeren extra aandacht te geven. Ook dit jaar zijn fractie en bestuursleden van PvdA/GroenLinks weer langs geweest bij zeer gewaardeerde inwoners, vrijwilligers en medewerkers met een echte Valentijnstaart.

de48e611-8a25-4668-96fb-f07d2b430326

Als eerste hebben wij een taart gebracht bij de medewerkers en vrijwilligers van de afdeling De Ster van verpleeghuis de Beukenhof in Loosdrecht. Afdeling de Ster is de hospice afdeling van de Beukenhof. De deskundige medewerkers zorgen daar samen met een vaste groep zeer betrokken vrijwilligers voor een huiselijke sfeer waar gekookt wordt en waar en voor wie het kan de tafel gezellig wordt gedekt en met elkaar wordt gegeten. Er is altijd ruimte voor een lach en een traan voor de patiënten maar ook voor hun naasten/ familie. Dit alles gebeurt vol liefde, aandacht en met zorg en daarom wilden wij hun graag verassen met twee t voor Valentijn.

8101961a-e9f3-4592-b656-1b187d483872

De tweede taart hebben we bij Ingrid Jansen, kunstenares en docente, gebracht. Ingrid verzorgd bij haar Art to Join al jaren cursussen en workshops in haar atelier. Negen opeenvolgende jaren toverde Ingrid één dag in het jaar Kortenhoef tot een waar Frans vakantieoord; Place du Tertre waar niet alleen inwoners van Wijdemeren kwamen, maar ook bezoekers van ver daarbuiten. Ingrid is daarnaast vele jaren voorzitter geweest van de stichting Kunstbezit ’s Graveland, voorzitter van de Kunstroute en een belangrijke verbindende factor tussen het kunst en cultuuraanbod binnen onze gemeente. Bij de liefde die Ingrid heeft voor haar vak en de passie waarmee ze haar vrijwilligerswerk uitvoert hoort een echte Valentijnstaart.

4814f2f8-54e0-4820-b73e-497107ca6d9b

Lieve mensen, dank dat wij de taarten bij jullie mochten brengen en dank jullie allemaal voor jullie inzet en betrokkenheid!

De fractie van de PvdA/GroenLinks Wijdemeren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *