Oliebollen en een gelukkig 2021

Op woensdag 30 december 2020 heeft een kleine delegatie van de fractie en bestuur PvdA/Groen Links uit Wijdemeren zelfgebakken oliebollen gebracht naar de verpleegtehuizen in de gemeente Wijdemeren. Dit jaar was het motto logischerwijs: ‘overhandigen bij de voordeur’.

Door de corona-maatregelen was het helaas niet mogelijk oliebollen te brengen  naar de bewoners van de verzorgingstehuizen van Wijdemeren. Voor hen hebben we een Kerstkaart gemaakt en die in hun brievenbus gedaan. Uiteraard had dit als doel om het personeel en de bewoners een goede jaarwisseling en een gelukkig 2021 toe te wensen.

Wat was het jaar 2020 een bijzonder jaar. Niet in het minst voor het personeel en de bewoners van onze verpleeg- en verzorgingstehuizen. Wij hebben grote bewondering voor het personeel dat in moeilijke omstandigheden haar zorgtaken  heeft moeten uitvoeren. En ook voor de bewoners was het een zwaar jaar waarin ze minder bezoek konden ontvangen dan gebruikelijk was. Wij hopen dat het in 2021 weer een beetje ‘normaal’ gaat worden en het vaccin ons gaat helpen het virus ‘er onder te krijgen‘.

Rest ons vanuit deze plek iedereen een goed, gezond en gelukkig 2021 toe te wensen.

In december 2021 melden we ons weer.

Het bestuur,  de fractie en de leden van PvdA/Groen Links Wijdemeren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *