Debatten gemeenteraadsverkiezingen Wijdemeren

Wat een week! Wat een ellende en verdriet in Oekraïne. We stonden er allemaal op onze eigen manier bij stil. En ook samen, bijvoorbeeld afgelopen vrijdagavond tijdens het eerste politieke café in onze gemeente. Namens alle deelnemende politieke partijen las onze lijsttrekker Stan Poels een gezamenlijke verklaring voor waarin steun betuigd wordt aan de mensen in Oekraïne. Laten we hopen dat de situatie snel normaliseert.

Dat deze hoop breed gedeeld wordt merkten we ook gisteren in Nederhorst den Berg. Uiteraard zijn er verschillen in politieke voorkeur, maar in bijna elk gesprek kwam naar voren hoe belangrijk het is om te gaan stemmen. Onze advertentie die deze week in de lokale bladen verschijnt onderschrijft dat nog eens. Stem stem stem stem stem… in onze mooie kleuren rood en groen. We zijn benieuwd wat u er van vindt. Hij is ontworpen door David Stoll en Henrieke Abrahamse, de nummers 4 en 5 op onze lijst. 

Zoals gezegd, op vrijdagavond 25 februari zat De Drie Dorpen vol met belangstellenden voor de Wijdemeerse politiek. Alle partijen konden hun speerpunten benoemen. Het was de eerste van drie debatten, de tweede is op woensdag 2 maart en de derde op zaterdag 12 maart, ook in De Drie Dorpen.

Op 10 maart is er ook nog een debat in het Gemeentehuis. Kom eens langs! 

Langskomen kan ook op zaterdag 5 maart in Nieuw Loosdrecht. Na Ankeveen en Nederhorst den Berg gaan we daar  zaterdag flyeren en in gesprek. De zaterdag daarna, op 12 maart, zijn we in Kortenhoef, op de Meenthof.

Op onze site ziet u de gezamenlijke steunbetuiging die Stan uitspreekt. En foto’s die een beeld geven van onze campagne tot nu toe.

Volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten dus! En natuurlijk kunnen vragen en opmerkingen altijd op de mail.

S.Poels@wijdemeren.nl
W.Wind@wijdemeren.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *