Campagne PvdA/GroenLinks Wijdemeren

Weer een week van grote tegenstellingen. Wij stonden op 5 maart in het zonnetje te flyeren in Nieuw Loosdrecht. In Rusland word je opgepakt als je staat te demonstreren en in Oekraïne is de situatie levensbedreigend.

We merken tijdens de campagne gelukkig grote betrokkenheid van veel inwoners. Door het geven van geld of spullen, door zich te realiseren wat een groot goed stemrecht en het recht van vrije meningsuiting zijn.

Inmiddels hebben we 3 maart samen met andere partijen de Oekraïense vlag gehesen bij het gemeentehuis. Locoburgemeester De Kloet hield een toespraakje. Poetin zal er niet van onder de indruk zijn maar misschien dat al die blauw/geel-beelden in heel Europa toch een klein beetje steun geven aan de bevolking van Oekraïne.

Op woensdag 3 maart was er weer een politiek café in De Drie Dorpen in Ankeveen met alle politieke partijen. De sfeer was gemoedelijk. En wat ons betreft blijft dat ook zo. De afgelopen periode zijn we als PvdA/GroenLinks in de Raad gericht geweest op zoveel mogelijk samenwerking om onze doelen te bereiken. Zuinig zijn op onze prachtige groene gemeente, een sociaal beleid dat iedereen zo goed mogelijk mee laat doen, een gemeente die er is voor z’n inwoners. Plannen voor woningbouw die realistisch en haalbaar zijn. De komende periode gaan we graag zo door. En moet er schot komen in de woningbouw. Ter Sype is belangrijk, de Elbert Mooijlaan in Kortenhoef gaat van start, ons plan voor 40 Tiny Houses aan de Dennenlaan in Loosdrecht is inmiddels door de hele Raad ondersteund. We gaan er alles aan doen om van plan naar uitvoering te gaan. Want u weet: in ….. kun je niet wonen.

De komende week wordt de slotweek van de campagne. U zult het aantal verkiezingsposters zien toenemen, u zult ons zaterdag in Kortenhoef flyerend tegen kunnen komen. Donderdagavond 10 maart is er een debat met alle lijsttrekkers in het gemeentehuis en zaterdagavond 12 maart het laatste politieke café  in De Drie Dorpen olv Herman Stuijver. Mét zang van Prettige Voorstelling. Kom langs!! 10 maart zit nu al vol maar u kunt het debat thuis op de bank live volgen via de site van de gemeente. 

En dan breekt de verkiezingsweek aan. Stemmen kan op 14, 15 en 16 maart. De lokale bladen melden deze week de plaatsen waar gestemd kan worden en wij zetten ze uiteraard op onze site.

Stem stem stem stem stem stem!!!!!!

Bij voorkeur op PvdA/GroenLinks Wijdemeren🤗

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *