Categorieën
Nieuws

Coalition of the willing

Op 4 juni is in de Raad een motie van onze fractie aangenomen om aan te sluiten bij de Coalition of the willing. In vluchtelingenkampen in Griekenland leven meer dan 5000 alleenstaande kinderen onder mensonterende omstandigheden. Gemeenten die zich aansluiten bij de Coalition doen een appèl op het kabinet om deze kinderen ook in Nederland op te vangen en zijn bereid om een deel van de kinderen in de eigen gemeente op te vangen. We zijn er trots op dat de motie met vijftien stemmen voor werd aangenomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s