Categorieën
Uncategorized

Stemmers bedankt!

Voor de PvdA/GroenLinks Wijdemeren waren de Gemeenteraadsverkiezingen een succes. Niet alleen handhaafden wij het aantal zetels, namelijk 2. Ook kregen wij 113 stemmen meer dan vier jaar geleden. Dit is allemaal te danken aan u, die kiezer.

Daarom willen wij u heel erg bedanken voor uw stem. Wij gaan ons de komende vier jaar inzetten voor u. Jullie hebben ons het vertrouwen gegeven om Wijdemeren ocialer, duurzamer en groener te maken. Dit gaan wij ook doen en daar hebben wij ontzettend veel zin in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s