Categorieën
Uncategorized

PvdA/GroenLinks in de wijk I

Zaterdag 10 februari trok de PvdA/GroenLinks, bepakt met een vragenlijst, dikke jassen en een goed humeur, de wijk achter Sporthal De Blijk in Nederhorst den Berg in. Om te vragen hoe het is om daar te wonen.

Daar hoorde zij dat iedereen het fijn vindt om te wonen in deze straten, die zo mooi gelegen zijn bij de spiegelplas. Er heerst ook een fijne sfeer. Iedereen helpt en zorgt voor elkaar, maar er zijn ook zorgen. Over de hoeveelheid en kwaliteit van de huidige sociale woningen bijvoorbeeld en de verkeersveiligheid. Ook vinden de inwoners dat er meer onderhoud moet plaatsvinden aan het openbaar groen in de wijk en rondom Spiegelplas.

Met een tevreden gevoel sloten de tien PvdA’ers en GroenLinksers de koude ochtend af en keerden zijn huiswaarts met genoeg stof om over na te denken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s